Часті запитання
Так, сублімовані фрукти зберігають багато корисних властивостей свіжих фруктів, таких як вітаміни, мінерали та антиоксиданти.
Сублімовані фрукти слід зберігати в герметичних контейнерах або пакетах в сухому, прохолодному місці, де вони не піддаються прямому сонячному світлу та волозі.
Цукор не використовується для сублімованих фруктів. Процес сублімації ґрунтується на видаленні води з продуктів за допомогою низького тиску і температури, щоб зберегти їхню свіжість і корисні властивості. Тому сублімовані фрукти не містять додаткового цукру.
Сублімовані фрукти можна використовувати в кулінарії для приготування соків, коктейлів, смузі, десертів, мюслі, овочевих салатів та інших страв. Вони зручні для використання в домашніх умовах, під час походів, подорожей.
А також, вони ідеально зарекомендували себе як снек!